Slovenská firma expanduje do Chorvátska prostredníctvom akvizície hotelov a jácht na prenájom

Slovenský podnikateľský sektor si získava vynikajúcu povesť vďaka dynamickým a inovatívnym spoločnostiam, ktoré neustále hľadajú príležitosti na rast a rozvoj. V posledných rokoch sa jedna zo slovenských firiem rozhodla expandovať do zahraničia, konkrétne do Chorvátska. Táto spoločnosť si stanovila za cieľ získať priekopnícku úlohu v oblasti hotelového a jachtového priemyslu.

 

Slovenská firma Bubbu s.r.o. začala svoju činnosť pred deviatimi rokmi ako malá rodinná firma zameraná na poskytovanie služieb upratovacieho servisu. Vďaka vynikajúcej vízii, stratégii a podnikateľskej odvahe sa však spoločnosť postupne rozrástla a získala si renomé na domácom a zahraničnom trhu. Ich úspech spočíva v kombinácii kvalitných služieb, osobnej starostlivosti o zákazníkov a neustáleho hľadania nových trendov v podnikateľskom prostredí.

41661511 1052093241633490 3640196950449455104 n 1024x683 - Slovenská firma expanduje do Chorvátska prostredníctvom akvizície hotelov a jácht na prenájom

 

Aby sme dosiahli nové úspechy, rozhodli sme sa expandovať a rozšíriť svoje podnikanie v cestovnom ruchu na medzinárodný trh. Zvolili sme si Chorvátsko, ktoré je známe svojou krásnou pobrežnou líniou a turistickým potenciálom. S cieľom získať výhodu na konkurenčnom trhu, rozhodli sme sa pre metódu akvizície existujúcich hotelov a jácht na prenájom.

Úspešne sme dokončili niekoľko akvizícií dovolenkových domov v populárnych chorvátskych destináciách, vrátane Makarskej riviéry, Splitu, Zadaru a aktuálne prebieha veľká akvizícia hotelového rezortu. Tieto nehnuteľnosti boli vybrané s dôrazom na ich strategické umiestnenie, vysokú kvalitu služieb a potenciál pre ďalší rozvoj. S investíciami do modernizácie a zdokonalenia služieb sa snažíme ponúknuť náročným klientom jedinečný zážitok počas ich pobytu na chorvátskom pobreží.

Okrem hotelového priemyslu sa Bubbu s.r.o. zameriava aj na oblasť prenájmu jácht. Výhodná poloha Chorvátska ponúka ideálne podmienky pre jachtingový turizmus. Prevádzkujeme flotilu moderných a luxusných jácht, ktoré ponúkame svojim klientom aby mali možnosť stráviť nezabudnuteľnú dovolenku na mori. S posádkou skúsených profesionálov a prvotriednymi službami spĺňajú Bubbu s.r.o. jachty najvyššie štandardy.

Expanzia do Chorvátska je pre nás obrovskou príležitosťou na rast a rozvoj. Cieľom je stať sa jedným z lídrov v odvetví cestovného ruchu v Chorvátsku a ponúknuť našim klientom vysoko kvalitné služby. S prehĺbením konkurencie na medzinárodnom trhu sa firma Bubbu s.r.o. odhodlane vyrovnáva s novými výzvami a neustále sa snaží o inovácie a vylepšenie svojich produktov a služieb.

Bubbu s.r.o. je príkladom spoločnosti, ktorá sa rozhodla expandovať na medzinárodné trhy. Ich investície do akvizície hotelov a jácht na prenájom v Chorvátsku sú svedectvom ich ambícií a odhodlania. Veríme, že úspech tejto firmy bude slúžiť ako inšpirácia pre ďalších slovenských podnikateľov a prispeje k posilneniu obrazu Slovenska ako krajiny s prosperujúcim a inovatívnym podnikateľským sektorom.

 

Zdroj: https://slovak.press/podnikanie/slovenska-firma-expanduje-do-chorvatska-prostrednictvom-akvizicie-hotelov-a-jacht-na-prenajom/